Over

Van harte welkom bij Ritmeester Recruitment!

Mijn naam is Mandy Ritmeester en ik ben van origine een echte optieker. Mijn optiekcarrière startte tijdens de middelbare school met koffie schenken in de brillenwinkel van mijn vader. Je kunt wel zeggen, met de paplepel ingegoten. De meest logische vervolgstap zou zijn, de opleiding volgen tot opticien. Zo heb ik in de loop der jaren alle fijne kneepjes van het vak geleerd en heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround opticien.

De arbeidsmarkt heeft altijd mijn interesse gehad omdat deze altijd in beweging is. Ik heb de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen binnen de werving en selectiebranche (arbeidsbemiddeling). Door de jarenlange werkervaring als opticien, de successen als recruiter en het enorme netwerk wat ik heb opgebouwd, werd het tijd voor de volgende stap. In januari 2019 ben ik mijn eigen werving en selectiebureau begonnen. Hoe mooi is het dat ik nu mijn optiekkennis kan combineren met werving en selectie.

De optiek is een heel klein wereldje en ik weet als geen ander dat het vaak lastig is om gekwalificeerde werknemers te vinden of juist een bedrijf dat goed bij je past. Hier ondersteunt Ritmeester Recruitment bij! Door goed te luisteren naar de wensen van een werkzoekende en een opdrachtgever wordt er gestreefd naar een perfecte match. 

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de optiek? Of juist op zoek naar een nieuwe werknemer?
Neem dan vrijblijvend contact op met 06-15214089 of vul het contactformulier in.