Opdrachtgevers

Bent u een werkgever in de optiekbranche en bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw vacature? Ritmeester Recruitment helpt u hier graag bij!

Als specialist binnen de arbeidsbemiddeling weten wij precies naar wat voor soort kandidaat u op zoek bent, waar wij deze kunnen vinden én creëren wij de juiste match op basis van uw wensen. Ritmeester Recruitment maakt gebruik van een uitgebreide werving- en selectieprocedure die wij voor u uit handen nemen. Tijdens dit proces maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen de optiekbranche en ons grote netwerk dat voornamelijk bestaat uit optiekmedewerkers, refractionisten, gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten, toa’s, orthoptisten en optometristen, door heel Nederland. Wij streven naar een succesvolle bemiddeling met als gevolg, een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer.

Indien u op zoek bent naar een specifieke medewerker en een zoekopdracht bij ons open wilt zetten, komen wij graag met u in contact. Wij werken op basis van no cure no pay en loopt u geen enkel risico. Dit betekent dat de gehele werving- en selectieprocedure en de voorafgaande gesprekken met kandidaten kosteloos zijn. De werving en selectiefee is pas van kracht wanneer u een samenwerking aangaat met een door Ritmeester Recruitment voorgestelde kandidaat. 

Wij werken op basis van werving & selectie, dit houdt in dat wij de wervingsprocedure voor u uit handen nemen en dat de kandidaat direct bij u in dienst treedt.

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe Ritmeester Recruitment te werk gaat?
Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het volgende telefoonnummer
06-15214089 of vul uw gegevens in via het contactformulier